Egy druida kalandjai

Ez a blog a WOTLK nyitóbulira készülő NE Druid jelmezem regéje je

IndaFotó képek

Friss topikok

  • Rhysa: Bevallom, időhiány miatt két turpisságot is elkövettem XD Itt vannak az eddigi jelmezeim, ha megné... (2008.11.13. 20:51) Kedd finish :)

Archívum

Bejelentkezés

2008.11.07. 17:41 | L Pietro | Szólj hozzá!

Éjó!

 

Namostpedig... Gondolom minden olvasó (hülye kockák!) tisztában van azzal, hogy miért is legendás dátum a november 13. csütörtök.. Aki esetleg valamilyen csoda folytán nem tudná: ezen a napon jelenik meg a Wrath of the Lich King a World of <kibaszott> Warcraft második kiegészítője. Enjoy blahblah.. Node azért specccális  ez a nap (illetve az előestéje) mert a nyitó buli kereteiben megrendezésre kerül az első magyar Wow témájú JELMEZVERSENY: éljenéljen. kellemesentökjó event.  Pláne, hogy egy eredeti Frostmournet Frostmourne replikát nyerhet a legjobb contester.

 

Nos, ezen hír hallatánmegfordult a fejemben a beteg gondolat, hogy beöltözök, aztángyorsan el is vetettem a gondolatot, de szerda este a guildchaten kaptam egy kis bíztatást (köszi srácok) és úgy döntöttem, hogy belevágom a fejszémet ebbe a fába (ne bántsátoka  fákat)

 

lényeg: a blog a munka fázisairól fog szólni, illetve mivel többen kértek fényképeket, stb így ezzel amjd megoldódik midnen elég egyszeruen (remélem) 

 

cső

A bejegyzés trackback címe:

https://ejszidiszi.blog.hu/api/trackback/id/tr99756030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása